Brutálna reklama s filmovou sexy kráskou! Máte chuť nosiť kožuchy?

Sexy telo si určite uvedomíte na prvý pohľad. Ale tentoraz nielen to. Herečka Maggie Q, ktorá sa napríklad objavila v snímke Smrtonosná pasca 4, sa zapojila do kampane na ochranu zvierat.

25.11.2017 00:00
debata
Herečka Maggie Q v kampani ochranárskej... Foto: PETA
Herečka Maggie Q v kampani ochranárskej organizácie PETA. Herečka Maggie Q v kampani ochranárskej organizácie PETA.

Tridsaťosemročná herečka sa spojila s organizáciou PETA, aby sa stala ďalšou celebritou, ktorá podporí boj proti zabíjaniu zvierat pre kožušiny. Na fotografii na čiernom pozadí pózuje v jednodielnych čiernych plavkách a v rukách drží mŕtveho zajaca zodratého z kože.

„Tu je zvyšok vášho kožušinového lemu,“ znie slogan, ktorý sprevádza novú kampaň. Doposiaľ jednu z vizuálne najdrsnejších aké pod taktovkou PETA vznikli. „Chcela by som, aby si ľudia uvedomili, že nosením kožušín prispievajú priamo k masovému utrpeniu živých tvorov,“ uviedla vo vyhlásení Maggie Q.

Podľa nej sú očití svedkovia, ktorí videli, čo sa deje zvieratám chovaným pre kožušiny napríklad v Číne. Život týchto tvorcov je podľa herečky hrôza, ktorú by sme mali zastaviť aj tým, že znížime dopyt po pravých kožuchoch a výrobkoch, ktorých súčasťou je kožušina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #kožušiny #PETA #Maggie Q

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...