Masová panika v Londýne? Prispel k nej aj známy spevák. Na Twitteri!

Spevák Olly Murs výdatne prispel k masovej panike, ktorá v piatok zachvátila cestujúcich v londýnskom metre.

26.11.2017 14:30
Olly Murs Foto: ,
Spevák Olly Murs na archívnom zábere.
debata

V čase, keď sa začali šíriť reálnym aj virtuálnym svetom informácie o streľbe v metre a zo stanice Oxford Circus vybiehali zdesení cestujúci, napísal britský spevák a moderátor Murs na Twitter, že sa strieľa aj v obchodnom dome Selfridges na priľahlej Oxford Street. Polícia pritom v rovnakom čase vyzývala občanov naopak k tomu, aby sa nezdržiavali vonku na Oxford Street a aby vyhľadali útočisko v niektorej z budov.

Zo stanice metra Oxford Circus začali v piatok poobede húfne vybiehať ľudia po tom, čo sa rozšírili informácie o údajnej streľbe v metre. Na mieste zasahovala polícia, ktorá dokonca v prvom vyhlásení informovala, že k udalosti pristupuje ako k teroristickému útoku. O hodinu neskôr však polícia vydala stanovisko, podľa ktorého v metre nenašla žiadne stopy po podozrivých, dôkazy o streľbe, a ani obete.

V sobotu polícia informovala, že dôvodom piatkovej paniky bola podľa všetkého len hádka medzi dvoma cestujúcimi. Na polícii sa v sobotu prihlásili obaja účastníci hádky, 40-ročný a 21-ročný muž, ktorých predtým identifikovali pomocou záznamov bezpečnostných kamier a ich fotografie polícia zverejnila v médiách so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nich.

Nie je jasné, či voči Mursovi vyvodia nejaké dôsledky v rámci šírenia poplašnej správy. Ale keby aj náhodou nie, určite si interpreta poriadne podá britský bulvár.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Twitter #panika #metro #Olly Murs

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...