Iggy Pop dostal kompliment. Šéfkuchár prišiel o panictvo s jeho hudbou

Spevák Iggy Pop má na stage diving, skákanie z pódia do publika, premyslenú stratégiu.

27.11.2017 10:45
Iggy Pop Foto: ,
Iggy Pop na archívnom zábere.
debata

Vždy sa najprv poobzerá po mieste, kde je dostatočne hustý dav a nie je predpoklad, že ľudia sa po jeho skoku rozostúpia. Ešte spoľahlivejšou metódou je ale podľa neho vybrať si v dave vždy priamo najmohutnejšie pôsobiaceho jedinca a skočiť jeho smerom.

Iggy Pop sa so svojou špeciálnou stratégiou pre činnosť, ktorú vykonáva často a rád, zdôveril v spoločnom rozhovore s Anthonym Bourdainom, hviezdou kulinárskych televíznych programov, pre magazín GQ.

Iggy Pop s Anthonym Bourdainom sa zhodli, že toho majú veľmi veľa spoločného vrátane drogovej minulosti či záľuby v punk rocku a dobrom jedle. Počas rozhovoru zdvorilo oceňujú jeden druhého a navzájom si lichotia, keď obaja trvajú na tom, že oblasť, ktorej sa venuje ten druhý, je pre život človeka dôležitejšia.

„Jedlo je rozhodne na vzostupe. A rock'n'roll ide rozhodne dole,“ hovorí Iggy Pop. „Varenie nikdy nebude niečo tak silné, ako pesnička, pri ktorej si prestal byť panicom," vracia Bourdain kompliment spevákovi a zdôveruje sa mu, že na jeho hudbe vyrastal.

debata chyba
Viac na túto tému: #jedlo #Iggy Pop #stratégia #Rock'n Roll

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...