Trumpovi by som chrstla martini do tváre, smeje sa hollywoodska kráska

Za filantropiu a množstvo benefičných aktivít nedávno ocenili herečku Jennifer Lawrence významnou cenou. Hviezda zároveň poskytla rozhovor magazínu The Hollywood Reporter.

08.12.2017 08:40
debata (5)
Jennifer Lawrence sa na akcii The Hollywood... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence sa na akcii The Hollywood Reporter's Women in Entertainment Breakfast objavila v šatách Philosophy.

Práve v ňom sa nevyhla ani otázke na slávneho producenta Harveyho Weinsteina, ktorý produkoval niekoľko filmov s herečkou. Dokonca aj ten, za výkon v ktorom dostala Oscara – snímku Silver Lining Playbook.

„Všetci sme s ním pracovali. Hovorím len za seba, ale poznala som ho od mojich 20 rokov a skoro vždy bol ku mne milý. S výnimkou momentov, keď nebol, vtedy som mu vynadala, že sa správa ako idiot a šli sme ďalej. Správal sa ku mne otcovsky,“ opísala vzťah s producentom, ktorý čelí obvineniam z mnohých sexuálnych obťažovaní a znásilnení.

Herečka Gugu Mbatha-Raw v kreácii Tory Burch.
Herečka Kate Walsh prišla na The Hollywood...
+13Herečka Jennifer Lawrence.

„Potrebovala som čas spracovať, keď sa to stalo. Mala som pocit, že toho chlapa poznám a potom ho obvinili zo znásilnenia. Všetci sme vedeli, že bol ako pes, tvrdý chlap, drsný, tvrdý na vyjednávanie. Ale nevedela som, že bol násilník,“ pokračovala Lawrence, podľa ktorej bude nutný čas, aby sa svet vyrovnal s tým, čo spustila kauza okolo Weinsteina.

Blondínka sa v rozhovore priznala aj k tomu, že by neodmietla stretnutie s prezidentom Donaldom Trumpom. „Mám pripravenú celkom dobrú reč. A končí sa chrstnutím martini do tváre,“ uviedla so smiechom. Dodala, že má čo povedať mnohým politikom, nielen americkému prezidentovi.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #rozhovor #Jennifer Lawrence #Donald Trump #Harvey Weinstein

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...