Je frustrujúce, že nemôžem dieťa vynosiť sama, vraví Kardashianka

Tretie dieťa americkej celebrite Kim Kardashianovej vynosí náhradná matka. Televízna hviezda sa priznala, že to vníma ako frustrujúce.

12.12.2017 00:00
Televízna celebrita Kim Kardashian West. Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian West.
debata

„Som skutočne vďačná za ňu,“ uviedla na adresu náhradnej matky, ktorá vynosí dieťa pre Kardashianovú a jej manžela Kanye Westa. „Je úžasné, že existuje niekto taký nesebecký a láskavý, aby urobil niečo takéto. Určite ju uchovám v tajnosti. Nechcem, aby ľudia poznali ženu, ktorá mi vynosí dieťa. Nechcem, aby ju obťažovali. Ona nevie, ako sa vysporiadať s vecami tohto sveta, nie je to jej svet,“ poukázala na margo života pod drobnohľadom kamier a objektívov.

Zároveň však Kardashian v novej epizóde televíznej šou Keeping up with Kardashians priznala, že je pre ňu frustrujúce, že nie je schopná vynosiť dieťa sama. „Má to zvláštnu dynamiku. Navštevujem všetky stretnutia s doktorom a snažím sa byť skutočne prítomná, ale zároveň hľadám balans, ako veľmi mám byť prítomná v ich živote. Jasné, že chcem poznať každý detail, čo sa deje s mojím dieťaťom a je to super frustrujúce, ale zároveň verím mojej náhradnej matke a nechcem byť tá osoba, čo sa bude snažiť kontrolovať každý jej krok,“ vysvetlila 37-ročná dvojnásobná mama.

Dcérku North a syna Sainta priviedla na svet klasickým spôsobom. Tretie dieťa sa však rozhodla Kim Kardashian priviesť na svet s pomocou náhradnej matky na odporúčanie lekára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kontrola #Kim Kardashian #náhradná matka #frustrácia

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...