Nick Jonas prežíva neskutočné chvíle: Nominácia je jeho splnený sen

Robiť si žarty z jeho tvorby síce môžete, ale jedno je isté - talent Nicka Jonasa sa dočkal ocenenia. Nominácie na Zlatý glóbus. Bývalý člen súrodeneckej kapely bol z toho v šoku.

15.12.2017 12:36
Herec a spevák Nick Jonas. Foto: ,
Herec a spevák Nick Jonas.
debata

Dvadsaťpäťročný hudobník a tiež herec, ktorý sa objaví vo filme Jumanji: Vitajte v džungli, prezradil, že moment, keď ohlásili jeho nomináciu sa mu javí ako celkom nereálny. „Normálne som sedel, díval sa do neznáma a pýtal sa sám seba: ‚Je to naozaj reálne? Nemám pocit, že by to bolo skutočné.‘,“ opísal svoje pocity Jonas.

„Klamal by som, ak by som tvrdil, že som nemyslel na takýto moment a nedúfal v to, že si niekto všimne, že skladám hudbu. Momentálne to prežívam ako veľmi špeciálnu vec. Ani neviem, či dokážem plnohodnotne vyjadriť slovami, čo pre mňa tá nominácia znamená,“ uviedol Jonas, ktorý získal nomináciu za spoluautorstvo k hitu Home z animovanej snímky Ferdinand.

Pokiaľ sa potvrdia prognózy, ktoré väčšinou ponúkajú nominácie na Zlaté glóbusy, je veľmi pravdepodobné, že skladba získa nomináciu aj v prípade oscarových ocenení. Jonas však zatiaľ takto ďaleko neplánuje. Tvrdí, že spokojný je už aj s tým, čo dosiahol v týchto chvíľach.

Herec Dwayne Johnson, známy tiež ako The Rock,...
Herec a spevák Nick Jonas.
+4Herec Jack Black.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nominácia #úspech #Nick Jonas #Zlatý glóbus

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...