Mire Sorvino zničil kariéru Harvey Weinstein. Potvrdil to slávny režisér

Americkú herečku Miru Sorvino zarmútilo, keď sa dozvedela, že mohla kvôli producentovi Harveymu Weinsteinovi prísť o významné filmové roly.

18.12.2017 09:59
Mira Sorvino Foto: ,
Herečka Mira Sorvino na archívnom zábere.
debata

Vyjadrila sa tak po tom, ako režisér trilógie Pán prsteňov (2001 – 2003) Peter Jackson prezradil, že ona i Ashley Judd sa na základe rozhovoru s Weinsteinovou produkčnou spoločnosťou dostali na „čiernu listinu“. Obe menované herečky pritom tvrdia, že ich známy producent sexuálne obťažoval. Weinstein obe obvinenia, z obťažovania i zákazu obsadzovať herečky, odmieta.

S produkciou Pána prsteňov pôvodne začínali s Weinsteinovým Miramaxom a neskôr sa dostal pod záštitu New Line Cinema.

Jackson v rozhovore pre Stuff.co.nz prezradil, že mal záujem obe herečky obsadiť do svojej trilógie, no v Miramaxe mu povedali, že sa s nimi zle pracuje a za každých okolností by sa im mal vyhnúť.

„Bolo to asi v roku 1998, vtedy som nemal dôvod spochybňovať, čo mi povedali,“ vyjadril sa s tým, že momentálne má pocit, že mu o nich poskytli nepravdivé informácie, na základe ktorých ich vyradili z kastingového procesu.

Po zverejnení rozhovoru obe zmienené herečky reagovali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twiter. „Potvrdenie toho, že Harvey Weinstein vykoľajil moju kariéru, čo som vždy predpokladala, no nemala som istotu. Ďakujem za úprimnosť, Peter Jackson,“ napísala Sorvino.

debata chyba
Viac na túto tému: #herečka #rola #Peter Jackson #Mira Sorvino #Harvey Weinstein

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....