Pred 50-kou má formu ako mnohí mladíci! Jackman ohuruje na pláži

Už o pár mesiacov oslávi päťdesiatku, ale fyzickú formu má herec Hugh Jackman lepšiu než mnohí o polovicu mladší muži. Predvádzal ju na pláži v Sydney.

22.12.2017 10:00
debata
Herec Hugh Jackman na známej Bondi Beach... Foto: Profimedia
Herec Hugh Jackman na známej Bondi Beach trénoval ostošesť. Herec Hugh Jackman na známej Bondi Beach trénoval ostošesť.

Hrdina filmu Logan, ktorý sa najnovšie do kín dostáva v muzikálovom filme Najväčší showman, strávil popoludnie v spoločnosti svojho osobného trénera, ale tiež časti rodiny. Počas tréningu na pláži, kde vybiehal z mora a behal po piesku, sa k nemu pridala aj adoptívna dcéra. Na celé dianie zase z diaľky dozerala manželka Deborah-Lee Furness.

Jackman sa už v minulosti preslávil tým, že v rámci príprav na akčné filmové úlohy dokázal podobu svojho tela doviesť priam do dokonalosti. Je jedným zo skupinky hercov, ktorí trávia hodiny a hodiny na tréningoch, aby mohli pred kamerou ukázať špičkovú formu.

So snímkou Logan, ktorá mala premiéru v kinách začiatkom roka, však už austrálsky rodák naznačil, že by sa možno rád rozlúčil s akčným žánrom a zameral sa na vážnejšie úlohy. Či sa mu to podarí, ukáže čas. V snímke Najväčší showman, ktorá má na Slovensku premiéru vo štvrtok 28. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #pláž #Telo #Austrália #forma

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...