Šmahelove Vianoce majú aj trpkú príchuť. Strávi ich bez dcéry!

Vianoce sú pre Martina Šmahela časom relaxu a rodinnej pohody, aj preto budú mať pre neho tie tohtoročné tak trochu trpkú príchuť.

23.12.2017 00:00
Miriam Kalisová a Martin Šmahel Foto:
Moderátor a model Martin Šmahel a jeho exmanželka - moderátorka Miriam Kalisová síce vychádzajú spolu dobre, ale Vianoce strávi ich dcéra Mia s mamou.
debata

„Keďže sa moja rodina po rozvode takmer o polovicu zmenšila, budem zrejme s mojimi rodičmi a bratmi, ale je možné, že sa k nám ešte ktosi pridá. Štedrý deň trávim väčšinou v kruhu najbližších a počas prvého a druhého sviatku vianočného navštívim širšiu rodinu. Na Vianoce nebudem mať pri sebe ale dcérku Miu. Odkedy ju mám, vnímam Vianoce inak – viac sa teším z radosti, ktorú má v očkách, keď všetko naokolo žiari,” zdôveril sa v rozhovore.

Známy športovec a moderátor rád spomína na detstvo, keď boli pre neho Vianoce bezstarostné. „Tie v dospelosti už nemajú také kúzlo a málokedy sa mi podarí vypnúť v hlave všetko, čo riešim. Jediný spôsob, ako dokážem vnímať Vianoce naplno, je byť niekde na horách a užívať si ich prítomnosť na snehu a pri krbe,” pokračoval.

Rok 2017 priniesol Martinovi Šmahelovi mnoho zmien a ďalšie ho ešte len čakajú: „Bol to veľmi pestrý rok. Podpísal sa pod neho rozvod, začal som bývať sám, v Markíze sme rozbehli veľmi pekný a úspešný projekt O 10 rokov mladší, ktorý nám však nedávno vzali a nebudeme s ním už môcť pokračovať. Profesne sa trochu viac ponáram do moderátorskej sféry, čo beriem ako spestrenie svojej trénerskej práce. V roku 2018 vydám knihu a verím, že sa mi podarí robiť opäť na televíznych obrazovkách v novom projekte. Najviac sa ale teším, ako bude rásť moja malá princeznička do krásy.”

So starým rokom sa Šmahel rozlúči pracovne. „Tento rok bude mať Silvester pracovnú náladu – budem moderovať silvestrovský program v hoteli v Tatrách a verím, že sa s hosťami zabavíme. Pôjdem aj s priateľmi a dcérkou, bude tam zábava aj pre deti, tak sa na to celé veľmi teším. V novom roku zostaneme ešte tri dni v Tatrách,” prezradil.

Do nového roka si podľa vlastných slov želá, aby bol o čosi lepší vo všetkom, čo robí a aby boli ľudia okolo neho šťastní.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #rozvod #Vianoce #Martin Šmahel

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....