Nikodýmove kapre majú zvláštne schopnosti. Toto sa mu naozaj stalo!

Slovenský moderátor Martin Nikodým zažil pred sedemnástimi rokmi po narodení syna nezvyčajnú príhodu s kaprom, na ktorú nikdy nezabudne.

24.12.2017 13:50
Silvia Chovancová-Lakatošová pózuje s... Foto:
Moderátor Martin Nikodým na zábere s riaditeľkou Miss Universe SR Silviou Chovancovou Lakatošovou.
debata

„Keď sa nám pred Vianocami pred sedemnástimi rokmi narodil Adam, bol som ich pozrieť v nemocnici a ako som tak sedel na tej návšteve, prepadol ma zrazu taký zvláštny pocit, že musím ísť domov… Manželka ma prehovárala, aby som ešte zostal a ja že nie, ja fakt musím ísť… No a naozaj, prišiel som domov v poslednej chvíli. Kapor, ktorého sme mali vo vani, vyskočil, narazil hlavou do pákovej batérie a pustil si vodu. Našťastie studenú, inak by sa uvaril. Ale pustil ju tak, že stíhala odtekať cez prepad, takže sa nič vážne nestalo, len bola plná vaňa,“ rozpovedal moderátor.

Deň na to sa situácia opakovala. „Na druhý deň som bol v nemocnici zas a znovu na mňa prišiel ten istý pocit, tak som šiel domov a už od dverí som počul, ako kapor plieska chvostom o zem a tancuje po kúpeľni. Vtedy som si povedal, že no dobre kamarát, a ideš pod nôž! Lenže to bola taká symbolika, že sa mi práve narodilo dieťa a ja mám teraz zavraždiť nejakú rybu…," zaspomínal si moderátor.

"Nebol som toho schopný, tak som hľadal pomoc u kamarátov. Ako prvému som omylom zavolal vegetariánovi, ten sa mi rovno vysmial, či som sa zbláznil, až napokon prišiel sused a klepol ho. Normálne som to vtedy nedokázal. Teraz to už zvládam, keďže som rybár… Ale vždy sa predtým tej rybe za to ospravedlním. To ma naučila jedna thajská kuchárka v Bangkoku. Tá mi povedala, že sa každej rybe predtým, ako ju uvarí, ospravedlní a povie jej, že sa jej len nechtiac vyšmykla do hrnca,“ vysvetlil Nikodým.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #syn #Vianoce #príhoda #kapor #spomienka #Martin Nikodým

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...