Vianočná srdcovka speváka Tomáša Buranovského?

Slovenský spevák a hudobník Tomáš Buranovský kladie počas vianočných sviatkov veľký dôraz na duchovno.

26.12.2017 16:00
Tomáš Buranovský Foto:
Spevák Tomáš Buranovský.
debata

„U nás má spiritualita a duchovné prežívanie sviatkov asi aj to najvyššie postavenie. Snažíme sa teda navštevovať aj ten chrám a sme všetci pokope,“ povedal s tým, že tieto Vianoce sú špeciálne, pretože sú prvé pre jeho mladšiu dcérku.

Na tradície v rodine dbajú, samozrejme, tiež. „Je to taká klasika, máme oblátky s medom, dávame si mince pod chlebík, potom príde na rad kapustnica a kapor, alebo po minulé roky sme si robili aj pstruha, filé alebo lososa, je toho viac. Máme aj zemiakový šalát a napokon prichádza na rad východoslovenská špecialita, bobaľky, také cesto s makom. Na tú už ja väčšinou nemám dierku na opasku, takže to už nejem, ale ostatní ich obľubujú. Ja mám vo všeobecnosti radšej kyslé, takže mojou srdcovkou je kapustnica, keď je taká fajn kyslá, ako má byť a mám rád aj rybu aj zemiakový šalát,“ prezradil mladý hudobník.

Keď mu potom v nasledujúcich dňoch vytrávi, rád si obuje korčule a vyrazí na neďalekú priehradu či na jazero. „Okrem toho sa snažíme po Štedrom dni navštíviť aj všetky babky a dedkov a zvyšok rodiny. Mama má narodeniny 26., dcérka 27., takže máme v tomto čase aj také narodeninové obdobie. A vieme si spolu aj dobre zažúrovať. Naša rodina je celá taká hudobne podkutá, otec je výborný spevák, švagor vynikajúci hudobník, takže vždy, keď sa stretneme v tomto širšom kruhu, tak si spolu spievame a veselíme sa,“ uzavrel Buranovský.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #korčule #Tomáš Buranovský

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...