Podprsenka na bruchu, reťaze v rozkroku - Gaga predáva nový album

Mala to byť autogramiáda nového cédečka. Ale vďaka Lady Gaga to skôr vyzeralo ako návšteva erotického veľtrhu so špecializáciou na fetišistické praktiky.

25.05.2011 13:00
debata
Speváčka Lady Gaga uviedla svoj nový album Born... Foto: SITA
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga uviedla svoj nový album Born this way v New Yorku. Samozrejme, v provokatívnom outfite.

Americká speváčka, ktorá v New Yorku promovala svoj nový album Born this way, opäť raz nesklamala a na stretnutie s fanúšikmi sa patrične „vyparádila“. Jej najnovšie módne kreácie sú postavené na mixe rockerskej a motorskárskej módy v kombinácii s občas priam vulgárnou garderóbou evokujúcou lacné erotické kluby. A veľmi podobne sa 24-ročná rodená Newyorčanka predstavila aj svojim „susedom“.

Sieťované punčochy, kožené body s podprsenkou posadenou prekliato nízko a nohavičkami, ktoré zakryli len to najnutnejšie. K tomu pozlátené reťaze, silikónové protézy na pleciach pripomínajúce ostnaté výčnelky a gotické líčenie už asi fanúšikov excentrickej hviezdy nezaskočí. Pri pózovaní s mladými fanúšikmi či dokonca s malými deťmi však pôsobila takto vystrojená dáma naozaj bizarne. Nuž, ale marketing a vyvolávanie pozornosti fanúšikov ovláda na jednotku.

Speváčka Lady Gaga ochotne podpisovala cédečka... Foto: SITA
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga ochotne podpisovala cédečka svojim fanúšikom.

Albumová novinka speváčky, ktorá uzrela svetlo sveta začiatkom týždňa, dokonca preťažili web internetového obchodu Amazon. Nosič v mp3 podobe sa tam predával len za 99 centov a to spôsobilo enormný záujem aj spomalené fungovanie sťahovania. Hovorkyňa Amazonu však informovala, že všetko už je v poriadku a lacného stiahnutia sa dočkajú fanúšikovia aj v nasledujúcich dňoch.

Prvé kritiky na cédečko však rozhodne nehovoria o výnimočnom hudobnom počine, aký samotná autorka a interpretka sľubovala ešte pred pár mesiacmi. Recenziu na nový album Born this Way si môžete prečítať aj v rubrike Hudba na kultura.pravda.sk.

Speváčka Lady Gaga uviedla svoj nový album Born...
Speváčka Lady Gaga uviedla svoj nový album Born...
+2Speváčka Lady Gaga mieri na návštevu do...
debata chyba

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....