Ricky Martin: Všetci tvrdili, že si zničím kariéru, ak poviem, že som gay

Spevák a herec Ricky Martin pred pár dňami potvrdil, že sa oženil so svojím partnerom - výtvarníkom Jwanom Yosefom. Homosexualitu pritom 46-ročný Portoričan priznal len pred pár rokmi.

19.01.2018 00:00
Ricky Martin Foto: ,
Spevák a herec Ricky Martin na premiére seriálu The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.
debata (3)

V televíznom rozhovore s moderátorom Trevorom Noahom, na ktorom sa zúčastnil v rámci propagácie seriálu American Crime Story: Zabitie Gianniho Versaceho, dostal aj otázku, prečo mu to toľko trvalo. „Drahý priateľ, nevieš si ani predstaviť, akú chvíľu to trvalo,“ komentoval samotný Martin.

„Ide o to, že som bol obklopený priateľmi, ktorý mi neustále vraveli: ‚Nie! Nerob to! Nepriznávaj sa, lebo to bude koniec tvojej kariéry!‘,“ opísal spevák. „Boli to ľudia, ktorí ma milujú, ľudia, ktorí to myslia dobre a ktorí boli len obeťami homofóbie. Vyrástol som v kultúre, ktorá mi tvrdila, že moje pocity sú niečo strašné. A ak si k tomu pridáte, že som bol niečo ako lámač sŕdc, sexsymbol, tak potom je pochopiteľné, prečo mi všetci tvrdili, že to bude koniec mojej kariéry,“ vysvetlil otec dvoch detí, ktoré mu vynosila náhradná matka.

Spevák Ricky Martin (vľavo) a jeho manžel Jwan... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Spevák Ricky Martin (vľavo) a jeho životný partner Jwan Yosef. Spevák Ricky Martin (vľavo) a jeho manžel Jwan Yosef.

Martin sa v rozhovore priznal, že tajiť svoju orientáciu bolo pre neho extrémne bolestivé a trvalo to až do momentu, kým si sám nepovedal, že stačí. „Už to ďalej nezvládnem. Je to len o mne, nie o tom, čo sa deje vonku, je to o tom, čo potrebujem, aby som bol šťastný, povedal som si vtedy,“ opísal Martin. Až potom, ako sa verejne priznal k orientácii, sa vraj jeho život naplnil. A čo treba dodať, rozhodne to neznamenalo koniec jeho kariéry. S úspechom a vypredanými turné pokračuje ďalej.

V spomenutom seriáli stvárnil Antonia D'Amica, spolupracovníka a tiež údajného životného partnera herca Gianniho Versaceho.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #homosexualita #Ricky Martin #zivot #priznanie #potreba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....