Sopka aj ľadovec? Tento slávny herec už sexoval hádam všade!

Lámač sŕdc, plejboj, sukničkár či nepolepšiteľný zvodca - herca Gerarda Butlera titulovali už všelijako. A hoci je momentálne už zadaný, o svojom divokom súkromí nemá problém hovoriť.

18.01.2018 15:01
Gerard Butler Foto: ,
Herec Gerard Butler.
debata

Butler sa objavil na návšteve v televíznej talk-šou Watch what happens live a jedna zo záludných otázok, ktorú dostal, smerovala na najnezvyčajnejšie miesto, kde si užil sex. „Hm, musím sa zamyslieť. Ale mal som sex už na pár bláznivých miestach,“ s humorom konštatoval 48-ročný Butler.

„Raz som sa miloval na bočnej strane sopky. To bola paráda. A vlastne to bol aj poriadne horúci zážitok,“ pokračoval ďalej. „A potom tiež na ľadovci,“ uviedol s úsmevom na otázku televíznej diváčky, ktorá mu otázku položila v telefonickom rozhovore. „Ale to nebola žiadna paráda, prilepil sa mi zadok na zamrznutú skalu,“ pridal podrobnosti Butler.

Na otázku moderátora Andyho Cohena, či mal už sexuálny styk v lietadle, však Butler reagoval zamietavo. Známy hollywoodsky akčný hrdina uvádza do kín novinku Den of thieves. Aj v rámci jej propagácie neváhal odtajniť pár detailov zo súkromia. Nuž, pre reklamu všetko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ľadovec #sex #rozhovor #sopka #Gerard Butler

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...