Reese Witherspoon má 3 nohy! Akceptujte to, vyzýva so smiechom

Narástla oscarovej blondínke tretia noha? Táto otázka zaplavila sociálne siete potom, ako sa na nich objavila fotografia titulky magazínu Vanity Fair.

26.01.2018 13:00
debata

O záber, na ktorom pózujú top hviezdy Hollywoodu ako Nicole Kidman, Tom Hanks, Jessica Chastain, Gal Gadot či Robert De Niro, sa postarala fotografka Annie Leibovitz.

Upozornila na to aj sama Witherspoon, ktorá na svojom Twitteri napísala: „Tak, už to všetci vedia. Mám tri nohy. Dúfam, že ma budete brať takú, aká som.“

Pod záberom sa strhla búrlivá diskusia, ktorá upozorňuje na chybu vo Photoshope. Reagovala aj 63-ročná moderátorka Oprah Winfrey, ktorá na titulke aj v magazíne pózuje tiež. Napísala: „Akceptujem tvoje tri nohy, ale ty musíš akceptovať moje tri ruky.“ Photoshop totiž na inom zábere z magazínu pričaroval rešpektovanej moderátorke ďalšiu ruku.

Reakciou sa do búrlivej diskusie zapojil aj magazín Vanity Fair, ktorý na Twitteri uviedol: "Hoci by sme radi priniesli exkluzívny záber tretej nohy Reese Witherspoonovej, nanešťastie, ide len o podšívku jej šiat.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vanity Fair #Reese Witherspoon #Oprah Winfrey

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...