Chris Martin je mi ako brat, tvrdí Gwyneth Paltrow o exmanželovi

Americká herečka Gwyneth Paltrow tvrdí, že s bývalým manželom Chrisom Martinom majú aj po rozvode priateľský vzťah a anglický hudobník je v súčasnosti pre ňu ako brat.

28.01.2018 00:00
debata
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Foto: SITA/AP
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.

Americká herečka Gwyneth Paltrow tvrdí, že s bývalým manželom Chrisom Martinom majú aj po rozvode priateľský vzťah a anglický hudobník je v súčasnosti pre ňu ako brat.

„Naozaj je ako môj brat, sme veľmi familiárni. Je to milé. Je to skvelé,“ vyjadrila sa rodáčka z Los Angeles v talkshow Stephena Colberta. Štyridsaťpäťročná umelkyňa zároveň vysvetlila, že sa spolu s muzikantom svojím priateľským rozvodom snažili čo najmenej zraniť ich deti, 13-ročnú Apple a 11-ročného Mosesa.

Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin na... Foto: SITA/AP, Colin Young-Wolff
Gwyneth Paltrow a Chris Martin Manželský pár Gwyneth Paltrow a Chris Martin na archívnom zábere.

„Rozvod je strašný, bolo to veľmi bolestivé a naozaj ťažké. Naozaj sme chceli, aby naše deti boli čo najmenej zranené, ako sa dá. Mysleli sme si, že ak zostaneme naozaj rodinou aj potom, keď nebudeme párom, tak to bude ten cieľ, ktorý chceme dosiahnuť,“ uviedla.

Paltrow sa s 40-ročným Martinom zosobášila v decembri 2003. O rozchode informovali v marci 2014, pričom sa vraj rozišli už v máji 2013. V apríli 2015 podala herečka žiadosť o rozvod. Oficiálne ich rozviedli vlani v júli. Herečka je v súčasnosti zasnúbená so scenáristom, producentom a režisérom Bradom Falchukom. Martin zase údajne randí s herečkou Dakotou Johnson.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Gwyneth Paltrow #rozvod #Chris Martin #brat

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...