Gwyneth kontra Dakota? Slávnu blondínku žiarlivosť nezožiera

Americká herečka Dakota Johnson a líder anglickej kapely Coldplay Chris Martin spolu randia už nejaký ten týždeň. V decembri priniesol túto správu magazín US Weekly.

02.02.2018 10:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Ako sa na nový vzťah svojho exmanžela pozerá oscarová Gwyneth Paltrow (45), ktorá je od Dakoty staršia o 17 rokov? Nenávisť či žiarlivosť ju neopantala. Aspoň v tomto zmysle informuje magazín „Us Weekly“, ktorý cituje zdroj z okolia Paltrowej.

Zdroj tvrdí: „Gwyneth Dakotu bližšie nepozná, ale majú niekoľko spoločných priateľov. Gwyneth je šťastná, ak je šťastný jej ex. Želá mu vo vzťahu len to najlepšie,“ citoval magazín zdroj.

Znie to nereálne? Ani nie! Gwyneth Paltrow pred pár dńami v talkshow Stephena Colberta zdôraznila, že Chris Martin je pre ňu ako brat, s ktorým si skvelo rozumie. Okrem manželstva ich totiž spájajú aj dve deti, Appe (13) a Moses (11).

Navyše, obdivovaná blondínka takisto nie je sama a pred časom potvrdila, že je zasnúbená. Novým mužom po jej exmanželovi sa pre ňu stalproducent a scenárista Brad Falchuk (46).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Dakota Johnson

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...