Môj muž mi dal všetko, vyhlásila Celine Dion. Prezradila, čo nik nevedel

Od smrti manžela speváčky Celine Dionovej už uplynulo niekoľko rokov. Ona sa s ním však stále v duchu zhovára a pred každým koncertom mu "podáva ruku". Hviezdna rodáčka z Kanady to prezradila v novom rozhovore pre magazín Stellar.

07.02.2018 00:00
debata
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Celine Dion v kreácii Atelier Versace. Speváčka Celine Dion na archívnom zábere.

Dionovej kariéra dostala na čas pauzu, keď sa snažila starať o chorého manžela a bývalého manažéra Reného Angelila. On sám ju však potom požiadal, aby sa vrátila na pódiá a tak tam trávila čas aj vo chvíľach, keď Angelil bojoval v úplnom závere so zákernou rakovinou.

„Môj manžel chcel, aby som sa vrátila na pódiá predtým než umrie. To si želal úplne najviac. Tak som sa vrátila na javisko, kým bol ešte stále živý. Chcel si byť istý, že budem schopná pokračovať,“ vysvetlila Dion v rozhovore. „Dokázala som mu, že som toho schopná a že pokračovať budem. Povedala som mu, že som matka, ktorá sa musí postarať o deti a že mi musí dôverovať. Chcela som, aby sa tým nestresoval,“ povedala tiež slávna držiteľka cien Grammy či Brit Awards.

Podľa jej slov ju Angelil naučil veľmi veľa. „Dal mi všetko. Vzal si úver a dal do zábezpeky svoj dom, aby som mohla nahrať môj prvý album. Myslím, že predtým než odišiel, si chcel byť naozaj istý, že budem v pohode. A ja sa mu to snažím ukázať každý deň,“ pokračovala hudobná diva.

Prezradila tiež, že v šatni má odliatok manželov ruky z bronzu, ktorého sa vždy dotkne pred vystúpením a tiež s ním poklope na drevo. „Aj keď je už preč, stále s ním komunikujem,“ dodala Dion.

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #koncert #vzťah #Céline Dion #zivot #manžel

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....