Spevák Falco zomrel pred 20-mi rokmi: Smutná spomienka jeho dcéry

Katharina Bianca Vitkovic (31) žila do siedmich rokov ako dcéra speváka Falca.

07.02.2018 00:00
Katharina Bianca Vitkovic Foto:
Katharina Bianca Vitkovic, nevlastná dcéra speváka Falca.
debata (7)

V roku 1993 pre isté pochybnosti podstúpil krvné testy na určenie otcovstva, z ktorých vyplynulo, že nie je biologickým otcom malej Kathariny. Dnes 31-ročná žena si presne spomína na noc, kedy jej slávny „otec“ povedal, že vlastne jej otcom nie je. Porozprávala o tom v rozhovore pre "RTL Exclusiv“, ktorý poskytla pri príležitosti 20. výročia úmrtia rakúskeho speváka Falca, ktorý zomrel 6. februára pri nehode v Dominikánskej republike vo veku 40 rokov.

„Bol to smutný, bolestivý moment. Povedal mi to on sám. Už bola noc, jemne z neho bolo cítiť alkohol. Povedal mi: ‚Nie som síce tvoj biologický otec, ale tvojím otcom budem navždy‘. V šiestich-siedmich rokoch to človek ešte celkom nechápe,“ uviedla pre "RTL Exclusiv“.

Falcova priateľka, Isabella Vitkovic, porodila dcéru Katharinu Biancu v roku 1986. O dva roky na to sa párik zosobášil v Las Vegas, ale manželstvo vydržalo len jeden rok. Kontakt s „dcérou“ však Falco udržiaval aj naďalej. V roku 1993 podpstúpil spomínané testy otcovstva, následne spevák Katharinu vyčiarkol z testamentu. O dievčatko sa však staral a zaujímal aj potom, čo zistil, že jeho biologickým otcom nie je.

Ako napokon Falcova nevlastná dcéra v rozhovore prezradila, čoskoro sa sama stane mamou. Je vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #otcovstvo #Falco #Katharina Bianca Vitkovic

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...