Kevin Costner: O dcéru som mal veľký strach, musela utiecť uprostred noci

V decembri zachvátili Kaliforniu ničivé požiare a tisíce ľudí museli z minúty na minútu opustiť svoje domovy. Náhlu evakuáciu z ohrozenej oblati prežila aj dcéra Kevina Costnera, Annie.

09.02.2018 00:00
Kevin Costner Foto: ,
Herec Kevin Costner.
debata

„Moja dcéra žije v Ojai a v období požiarov očakávala narodenie svojho prvého dieťaťa. Uprostred noci musela urýchlene opustiť dom,“ prezradil hollywoodsky herec v rozhovore pre nemecký magazín Bunte a pokračoval: „Bol som práve na nakrúcaní vo Virginii, ale urýchlene som priletel domov.“ Annie Costner (33) sa v roku 2016 vydala za svojho dlhoročného priateľa Dannyho Coxa, svadbu si dvojica užila v usadlosti jej otca v blízkosti Santa Barbary. Následne sa pár presťahoval do ich prvého spoločného domu, ktorý boli nútení po pár mesiacoch opustiť.

„Nevedeli sme, či o všetko príde,“ opísal herec starosti a pokračoval: „Aj u nás to bolo zlé. Vzduch zapáchal a poriadne štípal v krku. S ťažkosťami sa dalo dýchať, zvieratá sme odviedli do bezpečia a všetci spolu sme nakoniec odišli do Las Vegas. Vianoce sme potom spoločne oslávili v Cororade na našom ranči.“

Pre Costnera bol pohľad na zničenú oblasť Kalifornie strašný, pretože v nej vyrastal ako dieťa. „Zlomilo mi srdce, keď som sa dozvedel, koľko ľudí prišlo o všetko. Dom mojej dcéry zostal ohňom nedoknutý,“ dodal. Costner sa spolu s jeho kapelou "Modern West“ preto zúčastnil aj niekoľkých charitatívnych podujatí bez nároku na honorár, aby pomohol práve obetiam požiarov.

Kevin Costner mal s prvou manželkou Cindy tri deti – spomínanú Annie, Lily a Josepha. S druhou manželkou, Christine Baumgartnerovou, má tri deti. Okrem toho má ešte syna Liama zo vzťahu s Bridget Rooney.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kalifornia #evakuácia #Kevin Costner

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...