Melanie Griffith na Opernballe Rakúšanov neohúrila

Melanie Griffith (60) sa stala vo štvrtok večer hollywoodskym hosťom podnikateľa Richarda Lugnera počas 62. ročníka viedenského Opernballu.

09.02.2018 11:30
debata (3)

Niečo pred deviatou večer sa herečka v sprievode Lugnera objavila na červenom koberci. Ako uvádzajú rakúske médiá, na sebe mala 20-rokov staré šaty tuniského dizajnéra Azzedine Alaia, ktorý pred pár mesiacmi zomrel. Hladké čierne šaty síce herečke sedeli a jej štíhlej postave lichotili, v Rakúsku však neohúrili a médiá ich označili za málo slávnostné na takúto príležitosť. „Look“ hollywoodskej divy nezachránil ani výraznejší náhrdelník.

Melanie Griffith ako čestný hosť počas... Foto: Profimedia
Melanie Griffith Melanie Griffith ako čestný hosť počas viedenského Opernballu.

Ako herečka pre rakúske médiá uviedla, mesto si nepozrela, pretože bola veľká zima. Štvrtok trávila športom, relaxom a následnou prípravou na večer. Okrem Griffithovej sa na plese objavila aj ďalšia herečka, anglická hviezda Lily James (28), medzi hosťami bola aj známa modelka Waris Dirie. Lugner dojem z Melanie Griffithovej opísal pre médiá len stručne: „Je super. Dochvíľna, priateľská, jednoducho super.“

Viedenský Opernball 2018.
Pohľad na otvárací program viedenského...
+3Pohľad na otvárací program viedenského...

Hosťami slávneho podujatia sa v minulosti stali napríklad Brooke Shields (2016), Kim Kardashian (2014), Gina Lollobrigida (2013) a mnohé ďalšie slávne dámy. Minulý rok do Viedne zavítala dobrá priateľka herečky Melanie Griffithovej, Goldie Hawn.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Melanie Griffith #Opernball

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...