Znovu chrlí síru na slávne krásky z Instagramu: Oblečte sa, je to trápne!

Britský moderátor Piers Morgan si už neraz pohneval svetoznáme osobnosti svojimi vyjadreniami na ich adresu v živom prenose. Tentoraz sa opäť pustil do Kim Kardashianovej a ušlo sa aj modelke Emily Ratajkowski.

14.02.2018 10:00
Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere. Foto: ,
Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatdvaročný Morgan komentoval nedávne zábery slávnej torjnásobnej mamy, ktorá na Instagrame zverejnila niekoľko naozaj provokatívnych záberov. Na jednom z nich odhaľuje prsia a len rozmazaná plocha na bradavkách umožnila, aby sa takýto záber mohol ocitnúť aj online. Morgan má na to jasný názor.

„Myslím si, že to je trápne. Ak by som teraz bol v jednej miestnosti s Kim, povedal by som jej: Prestaň s tým už, si mama troch detí a je to zahanbujúce,“ vyhlásil v televíznom prenose Morgan. „Predstavte si byť matkou a uvažovať: Och, musím teraz na internete ukázať moje prsia a zadok. Je to naozaj ponižujúce – maj nejaké sociálne dekórum,“ odkázal ešte Morgan slávnej internetovej hviezde.

V rámci tejto kritiky sa ušlo aj britskej rodáčke Emily Ratajkowski – slávnej modelke, ktorá sa tiež rada odhaľuje na svojom profile na Instagrame. Spoločne s Kardashianovou tvrdia, že aj odhaľovaním ženského tela podporujú feminizmus, pretože ten je okrem iného aj o tom, že si žena môže robiť so svojím telom, čo chce.

„Je to blbosť. Posúva to feminizmus roky späť. Feminizmus je o rovnosti pohlaví a o ženských právach. Nie je nič posilňujúce na tom, že ukazujete vaše balóny. Znevažujú feministické hnutie a poškodzujú ho,“ dodal ešte Morgan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #kritika #Kim Kardashian #feminizmus #Emily Ratajkowski #Piers Morgan

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...