Ďalšia obeť rapera Nellyho? Mal ju nútiť k orálnemu sexu, on to popiera

Americký rapper a herec Nelly čelí ďalšej žalobe zo sexuálneho obťažovania. Tentoraz pre incident, ktorý sa údajne stal vlani 5. decembra v anglickom Cliffs Pavilion v Essexe.

14.02.2018 16:35
Nelly Foto: ,
Raper Nelly.
debata

Podľa informácií portálu TMZ žena tvrdí, že interpreta po šou požiadala o spoločnú fotografiu. Rodák z Austinu v Texase ju pevne chytil a požiadal ju, aby spolu s jej priateľmi išla do jeho šatne. Po príchode na miesto ju však rapper zobral do inej miestnosti, kde začal masturbovať, snažil sa jej vyzliecť vrchnú časť oblečenia a nútil ju k orálnemu sexu. Pri úteku z izby ju nazval hanlivým výrazom.

Údajná obeť uviedla, že nevolala políciu, pretože si myslela, že jej aj tak nebudú veriť. Nellyho právny zástupca Scott Rosenblum uviedol, že jeho klient považuje tvrdenia nemenovanej ženy za nepravdivé a počas spomínaného turné bola po jeho boku po celý čas jeho partnerka.

Prípad sa dostal na verejnosť približne dva mesiace po tom, ako Nellyho zažalovala istá Monique Greene zo znásilnenia v jeho autobuse. V žalobe Nellyho obviňujú zo sexuálneho zneužitia aj ďalšie dve nemenované ženy. Ich výpovede sa uvádzajú ako dôkazy o tom, že rapper prejavil znaky predátorského správania sa voči mladým fanúšičkám. Rapper už podal protižalobu.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne obťažovanie #Nelly

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...