Ďalší domov?! Depardieu prekvapuje, sťahuje sa do Alžírska

Francúzsky herec Gérard Depardieu uviedol, že sa plánuje presťahovať do Alžírska.

22.02.2018 14:40
Gerard Depardieu Foto: ,
Herec Gérard Depardieu.
debata

V rozhovore s denníkom La Provence sa tiež snažil mierniť svoj sporný výrok spred pár dní o správaní sa Alžírčanov žijúcich v Marseille. Šesťdesiatdeväťroč­ný herec má od roku 2012 kvôli nižším daniam trvalé bydlisko v Belgicku a má tiež ruské občianstvo.

Depardieu nedávno v jednom interview povedal, že Alžírčania žijúci v Marseille by sa v Alžírsku nemohli správať tak, ako sa správajú v tomto juhofrancúzskom meste. „V Alžírsku neuvidíte Alžírčana, ako sa chová zle, pretože starší a úcta ich rýchlo privedú k rozumu,“ uviedol Depardieu.

Denníku La Provence potom ale povedal, že jeho slová boli „zrejme zle pochopené“. Svojím výrokom myslel to, že Alžírčania z Marseille by sa vo svojej vlasti „neodvážili povedať ani štvrtinu toho“, čo vo Francúzsku.

„Úcta sa stráca,“ usúdil slávny herec. „Ja sám sa ale do Alžírska čoskoro odsťahuje, rovnako ako napríklad (bývalý futbalista) Éric Cantona, ktorý býva v Orane (Vahráne). Ja som si vybral Alžír,“ povedal Depardieu. Alžírsko je podľa neho nádherná krajina.

debata chyba
Viac na túto tému: #sťahovanie #Gérard Depardieu #Alžírsko #krajina #výrok

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...