Slzy dojatia, milión pre ľudí v núdzi! Nový klip Drakea budí pozornosť

Len pred pár dňami zverejnil kanadský raper Drake video k novinke God's plan. Klip si vyslúžil za pár dní niekoľko desiatok miliónov pozretí, no tiež emotívne reakcie fanúšikov.

23.02.2018 00:00
Drake Foto: ,
Raper Drake.
debata

Tridsaťjedenročný raper v klipe ku svojej novej skladbe totiž zachytáva chvíle nakrúcania, počas ktorých rozdal bezmála milión dolárov ľuďom v núdzi. Rapovanie sa strieda s chvíľami zo supermarketu, kde interpret ohlási, že všetko, čo si ľudia v danej chvíli kúpia, majú zadarmo. Do škôlky prináša nákupné košíky plné hračiek a rozdáva peniaze aj individuálnym rodinám.

Súčasťou nakrúcania bola aj návšteva strednej školy Miami Senior High, ktorej venoval 25-tisíc dolárov a jednej tamojšej výnimočnej študentke venoval šek na školné na 50-tisíc dolárov.

Za tieto momenty zachytené v klipe si vyslúžil raper množstvo pozitívnych ohlasov na internete. Objavili sa pod samotným videom na Youtube, ale tiež na Twitteri či Instagrame. Samotný raper hovorí, že chce odkázať ľuďom, aby žili svoj život s láskou k rodine. „Bez našich matiek by sme neboli ničím. Uistite sa, že budete schopní postarať sa o vašu mamu. Rodina je všetko, čo máme. To je môj svet,“ uviedol Drake.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #peniaze #matky #videoklip #škola #charita #Drake #milión

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....