Rozchod Anistonovej okomentoval aj Matt LeBlanc z Priateľov

Jennifer Aniston (49) sa nikdy netajila tým, že so svojimi niekdajšími kolegami zo seriálu Priatelia udržiava stále kamarátske vzťahy.

23.02.2018 10:00
Matt LeBlanc Foto: ,
Herec Matt LeBlanc na párty televíznych spoločností CBS, CW, Showtime.
debata

Nečudo, pred kamerou sa stretávali dlhých desať rokov (1994–2004). Najbližší vzťah má so seriálovou Monikou, herečkou Courtney Cox. No bokom nezostal ani sympatický Matt LeBlanc (50).

Práve slávny predstaviteľ Joeyho sa pre denník The Sun vyjadril aj k téme jej aktuálneho rozchodu Anistonovej s manželom Justinom Therouxom a z jeho vyjadrenia jasne vyplynulo, je herečka rozchod ustojí. „Je už predsa veľké dievča,“ znel jeho stručný komentár. Aj server „E-News“ cituje zdroj z herečkinho okolia. „Má široký okruh priateľov, ktorí sú ako jej rodina. Oni ju podržia a v tomto období podporia,“ píše server.

Mimo médií sa drží práve Justin Theroux. Ako informuje „Elite Daily“, chcel by sa vrátiť k svojmu „obyčajnému“ životu, ktorý viedol predtým, než sa z neho stal sledovaný manžel jednej z najslávnejších hollywoodskych herečiek. „Justin sa chce držať bokom, zostať mimo tohto chaosu. Posledné, po čom túži, je stať sa hosťom všetkých možnách talkšou a rozoberať v nich ich rozchod,“ píše server.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Matt LeBlanc

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....