Evelyn: Peter Simonischek sa vyzliekol do naha a my sme sa chichúňali

Slávny oscarový režisér Jiří Menzel svojej novej hereckej kolegyni v snímke Tlmočník - mladšej o dve generácie - hneď navrhol tykanie.

03.03.2018 00:00
debata

Láska k humoru skrátka spája okamžite a naprieč generáciami. "Pán Menzel bol veľmi vtipný. Pracovať s ním je ozajstný zážitok a má môj obdiv. Mám s ním asi 100 selfíčiek a také fotky si človek rozhodne pripne na nástenku,“ vyznáva sa Evelyn, ktorá sa ako komediálny samorast dostala prvýkrát do „vážneho“ filmu.

Evelen sa postarala o množstvo selfíčiek z... Foto: Evelyn
Evelyn Evelen sa postarala o množstvo selfíčiek z nakrúcania Tlmočníka.

"Musím priznať, že som mala veľkú trému, čo je asi pochopiteľné, keď točíte s takými talentovanými ľuďmi. Režisér Martin Šulík má super energiu. Stále mi hovoril, aby som neafektovala, nakoľko mám k tomu sklony. Je prvý človek, ktorý to odo mňa chcel, tak som zvedavá, či sa to podarilo,“ spomína na minuloročné nakrúcanie Evelyn. V novom filme stvárnila dobrosrdečnú masérku Bertu, takže ju neminula ani šteklivá masážna scéna.

Evelen sa postarala o množstvo selfíčiek z... Foto: Evelyn
evelyn Evelen sa postarala o množstvo selfíčiek z nakrúcania Tlmočníka.

Na jej masérskom stole sa ocitol nikto menší než Najlepší európsky herec roku 2016, Rakúšan Peter Simonischek, dnes už medzinárodná filmová hviezda známa z filmu Toni Erdmann. Ešteže jej s masážou pomáhala kolegyňa Anna Rakovská. „Najprv to bolo rozpačité. Pán Simonischek je profík a neošíva sa. Hneď sa vyzliekol do naha. A my sme nevedeli, kam sa pozerať! Chichúňali sme sa ako dve adolescentky. Ale potom sme si teda dali olejček na ruky a išli sme na to,“ opisuje svoju „náročnú“ scénu Evelyn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tlmočník #Jiří Menzel #Evelyn #Peter Simonischek

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...