Naomi Watts: Kvôli mojej mame som sa často cítila v rozpakoch

Herečka Naomi Watts si v rozhovore pre magazín Hello! zaspomínala na svoju matku, ktorá pracovala ako stylistka a bytová dizajnérka.

12.03.2018 00:00
Naomi Watts Foto: ,
Naomi Watts na premiére novinky "The Glass Castle" v New Yorku.
debata

„Práve ona ma veľmi ovplyvnila v tom, ako sa dívam na svet,“ povedala. Naomi je dvojnásobnou mamou a najviac vlastností svojej matky vraj vidí na svojom najmladšom synovi. „Je to dieťa svojej babičky. Od okamihu, ako sa naučil hovoriť, už v ňom bol ten jej zmysel pre detail,“ opísala. Zároveň povedala, že pre matkin jedinečný prístup k životu sa ako dieťa často cítila v rozpakoch. „Boli časy, keď bola všetkému novému nielen neuveriteľne otvorená, ale aj oblečená celkom netradičným spôsobom. A spomínam si na to, ako som si hovorila: ‚Ach, prečo moja mama nemôže nosiť tvídové kostýmy‘. Keď som sa stala tínedžerkou, pochopila som, že mám najúžasnejšiu mamu na svete.“

Ako ďalej uviedla, vyrastala bez otca. Rodičia sa rozviedli, keď mala len 4 roky. O tri roky neskôr jej otec zomrel a to mal iba 30 rokov. Bolo to práve v čase, kedy sa jej rodičia plánovalik sebe vrátiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #matka #synovia

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...