Život, aký žijem, nie je pre každého, tvrdí slávna Kim Kardashian

Na začiatku som prihliadala na to, aké názory majú na mňa ľudia, uviedla televízna a internetová hviezda Kim Kardashian. To sa vraj už zmenilo.

14.03.2018 09:00
Televízna celebrita Kim Kardashian West. Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian West.
debata

Slávna celebrita sa priznala v rozhovore pre nové vydanie magazínu Elle, že dnes je so svojím životom spokojná a nezáleží jej na tom, čo si o nej myslí verejnosť. „Veci, ktoré ma dnes robia šťastnou, sú iné ako kedysi. Ale prisahám, že na to, ako žijem, sa musí narodiť. Nie je to pre každého. Ja to viem zvládnuť, myslím si,“ uviedla Kardashian, ktorá sa len nedávno stala trojnásobnou mamou.

Kým prvé dve deti priviedla na svet prirodzenou cestou, tretie jej vynosila náhradná matka. Manželka rapera Kanye Westa uvažuje ešte nad jedným prírastkom. Pri tom by však aj chcela zostať. „Myslím si, že viac ako štyri deti by som nezvládla,“ vysvetlila pre Elle svoje dôvody.

„Môj čas sa delí na tesnotky. A myslím si, že u všetkých párov je dôležité, aby matka dávala manželovi toľko pozornosti, koľko jej dáva deťom,“ doplnila ešte 37-ročná Američanka s arménskymi koreňmi, ktorá vraj svojho partnera naučila byť pokojnejším.

„On ma zase naučil častejšie prejaviť vlastný názor. Sme vyvážený pár,“ podotkla ešte Kim Kardashian.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #sláva #Kim Kardashian #Kanye West #manžel #Elle

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...