Je to poburujúce, reagovala Theron na slová Donalda Trumpa

Rozhorčenie a údiv, tak vníma hollywoodska hviezda Charlize Theron vyzbrojovanie učiteľov na amerických školách - návrh, ktorý predniesol samotný americký prezident Donald Trump.

20.03.2018 09:00
Herečka Charlize Theron na zábere z... Foto: ,
Herečka Charlize Theron na zábere z konferencie, na ktorej sa zúčastnila v Dubaji.
debata

Slávna blondínka a držiteľka Oscara sa cez víkend zúčastnila na konferencii v Dubaji a práve tam pred novinármi a hosťami vyhlásila, že nerozumie tomu, čo sa momentálne odohráva v USA. Na mysli mala situáciu po nedávnom krvavom masakre v škole, kde ozbrojený mladík zabil 17 ľudí.

Ameriku následne ovládli protesty proti zbraniam, ale aj rétorika, v rámci ktorej prezident Trump ako riešenie navrhol vyzbrojenie učiteľov na školách. „Jednoducho nerozumiem tomu, ak sa ľudia pokúšajú rozvinúť diskusiu s argumentom, že napraviť situáciu môžu len ďalšie zbrane,“ uviedla Theron podľa televízie Fox News. „Je to pre mňa až poburujúce. Pre násilie a zbrane som stratila vlastného otca,“ komentovala herečka, ktorej násilníckeho otca zabila jej vlastná mama v sebaobrane.

Podľa herečky by mala Amerika počúvať mladých ľudí, študentov a tínedžerov, ktorí sa masívne zapojili do protestov a žiadali obmedzenie prístupu k zbraniam v USA. „Mali by sme počúvať naše deti,“ vyhlásila v Dubaji.

Herečka Charlize Theron na zábere z... Foto: SITA/AP, Jon Gambrell
Emirates People Charlize Theron Herečka Charlize Theron na zábere z konferencie, na ktorej sa zúčastnila v Dubaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zbrane #škola #návrh #Dubaj #Charlize Theron #Donald Trump

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...