Synovec Meghan Markleovej sa posťažoval v televízii: Na svadbu ma nepozvali

19. mája sa herečka Meghan Markle a britský princ Harry postavia pred oltár. Ich svadbe sa budú prizerať milióny.

28.03.2018 12:00
Prince Harry a Meghan Markle Foto:
Prince Harry a Meghan Markle počas oficiálnej návštevy vo Westminster Abbey.
debata

Medzí pozvaných hostí, ktorí sa dostanú na obrad, sa dostane 600 ľudí, 200 z nich sa bude môcť zúčastniť aj súkromnej svadobnej večere. Ale nie všetci členovia rodiny americkej herečky pozvánku dostali. Na svadbu sa nedostane nevlastná sestra Meghan Markleovej, Samantha. A ani jej synovec, Tyler Dooley. Ten o tom porozprával aj v pondelkovom vydaní populárnej rannej šou „Good Morning Britain“.

„Boli sme pri nej od začiatku, celý život sme ju podporovali,“ opísal v šou Tyler Dooley. Neskrýval tak svoje rozčarovanie z toho, že pozvánku na májovú svadbu Meghan a princa Harryho nedostal. Vzápätí však dodal, že vyše troch rokov už s Meghan nehovoril. Jeho mama Tracy nemá s herečkou žiaden kontakt dvadsať rokov. Fakt, že pozvánku sa svadbu nedostala, opísala pokojne: „Je to v poriadku, aj napriek tomu ju budeme podporovať, sme na ňu hrdí.“

Tracy opísala, ako to vyzerá s účasťou Meghaninho otca, Thomasa Marklea, na svadbe. Ten si už mal kúpiť letenku do Londýna, keďže aktuálne žije v Mexiku. „Povedal mi, že sa teší a je veľmi šťastný, že bude súčasťou tejto udalosti. Som si istá, že ju odvedie pred oltár,“ dodala ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...