Krásna dcéra Umy Thurmanovej spomína na dyslexiu. Dala jej zabrať

Vyzerá ako dokonalá kópia svojich slávnych rodičov. S herectvom už má Maya Hawke skúsenosti, ale o celebritný svet nestojí.

30.03.2018 16:00
Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke Foto: ,
Ethan Hawke a jeho dcéra Maya Hawke, ktorej matkou je herečka Uma Thurman.
debata

Mladá herečka, ktorá je dcérou Umy Thurmanovej a Ethana Hawkea, to prezradila v rozhovore pre magazín Elle. Len devätnásťročná Maya uviedla v interview, že ju „nezaujíma svet celebrít, ktorý prichádza ruka v ruke so svetom umenia“.

Najstaršia dcéra slávneho hereckého páru sa pre dámsky magazín rozhovorila aj o svojom probléme s dyslexiou. Ešte počas základnej školy jej diagnostikovali túto poruchu schopnosti čítať. Zhodou okolností si v televíznom miniseriáli Malé ženy z produkcie BBC One zahrala postavu Jo Marchovej, ktorá riešila rovnaký problém.

„Bola pre mňa skutočnou inšpiráciou a vzorom. Poháňala moju lásku k čítaniu a písaniu aj napriek tomu, že tieto dve aktivity boli pre mňa výzvou a nie vždy ľahkou,“ komentovala Maya Hawke, ktorá Malé ženy poznala už z filmovej podoby v roku 1994. Tam si postavu Jo zahrala slávna Winona Ryder.

Zaujímavosťou je, ako sa osudy hercov môžu pretnúť. S Winonou Ryderovou si totiž Maya Hawke zahrá už onedlho pri nakrúcaní nových epizód tretej série seriálu Stranger Things.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #celebrita #rozhovor #Elle #dyslexia #Maya Hawke

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...