Najkrajšia žena sveta z roku 2012 je opäť sama. Dôvod? Vraj nahé fotky!

Ani ďalší vzťah jej nevydržal. Bývalá Miss Universe Olivia Culpo je opäť single.

01.04.2018 03:30
debata
Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a jeho partnerka Olivia Culpo. Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a jeho partnerka Olivia Culpo.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Rhode Island tvorila pár so známym športovcom Dannym Amendolom – kráčaom Národnej futbalovej ligy. Dvojica sa spolu objavovala v spoločnosti, Culpo svojho partnera podporovala pravidelne účasťou na športových aj spoločenských podujatiach. Dnes však už je známe, že ich vzťah je minulosťou. Americkým médiám to potvrdila brunetka osobne.

Na otázky, čo bolo dôvodom rozchodu, požiadala o rešpektovanie súkromia a pochopenie. „Je to ešte také čerstvé, že mi nie je príjemné hovoriť o tom,“ uviedla vo vyhlásení Culpo. Bulvárne médiá však tvrdia, že športovec nebol nadšený z poslednej práce, na ktorú Culpo kývla – pózovanie pre plavkový špeciál Sports Illustrated, kde nemala na sebe plavky, ale len ich imitáciu namaľovanú na nahom tele. Tieto fotografie vraj Amendolu veľmi rozčúlili a dvojica sa pre ne viackrát pohádala, tvrdia zdroje z ich okolia.

Držiteľka titulu najkrajšej ženy univerza z roku 2012 tvorila v minulosti pár aj so spevákom a hercom Nickom Jonasom. S Amendolom sa rozišli po dvoch rokoch chodenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #hádka #pár #Olivia Culpo #Danny Amendola

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...