Vinczeová s Müllerom pokračujú v turné: Milujem generovať absurdity!

Richard Müller a Adela Vinczeová o pár dní opäť cestujú za fanúšikmi. O ich turné Ona a On Tour je veľký záujem.

01.04.2018 00:00
Adela Vinczeová Richard Müller Foto:
Spoločne účinkujú už niekoľko mesiacov na turné Ona a On Tour: Adela Vinczeová a Richard Müller.
debata

Koncerty nie sú rovnaké, Adelino spovedanie Richarda je vždy iné, rovnaký je len hudobný program zložený z pesničiek z Richardovho ostatného albumu 55 a z jeho najväčších hitov.

„Máme to šťastie, že sa vieme rozprávať na takej až surreálnej úrovni. Niekedy hovoríme o blbostiach a tvárime sa pri tom veľmi vážne, čo mňa osobne veľmi baví. Ja sa nepotrebujem vždy rozprávať logicky. Milujem, ak sa nám darí generovať absurdity, ktoré ale, samozrejme, majú nejakú tú svoju tému. Len toto sa nedá s každým. S Richardom to ide, a preto je aj pre mňa naše spoločné turné nielen prácou, ale i príjemnou zábavou,“ uviedla pre médiá Adela Vinczeová.

„Myslím si, že na to človek musí mať bunky, ak takto dokáže dlhodobo fungovať. Neviem si predstaviť tie rockové kapely, ktoré sú na celoročnom turné. Pre mňa je to zatiaľ veľmi príjemne strávený čas aj preto, že cestujeme po Slovensku. Vždy si totiž dávam taký cieľ, že chcem chodiť aj do iných miest a netrčať len v Bratislave a blízkom okolí, aby som nezostala v tej svojej bubline. Dlhodobo by som však asi takto žiť nevedela,“ doplnila ešte.

Známy spevák prezradil, že už počas jesennej časti bol veľmi zvedavý, ako to dopadne, pretože polovicu repertoáru tvoria novinky, ktoré ľudia možno až tak nepoznajú. „V takom prípade sa zvyknú cítiť pomerne rozpačito, ale nakoniec sa to ukázalo ako veľmi pozitívne. Ľudom sa koncerty páčili a verím, že to bude rovnaké aj teraz,“ skonštatoval Richard Müller.

Pokračovanie turné začínajú 12. apríla v Prievidzi, ďalšími zastávkami budú napríklad Martin, Bratislava, Tatranská Lomnica, Michalovce či Považská Bystrica a Levice.

debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Richard Müller #pokračovanie #Adela Vinczeová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...