Kristus bez trička?! Legend držal diétu, prezradila jeho manželka

Jeden z najslávnejších muzikálov sa dočkal nového spracovania. Na Veľkonočnú nedeľu odpremiérovala televízia NBC live verziu slávneho diela Jesus Christ Superstar. Hlavnú úlohu stvárnil John Legend.

02.04.2018 12:00
debata
zväčšiť Spevák John Legend (v popredí) ako Ježiš... Foto: SITA/AP, James Dimmock
John Legend (v popredí) ako Ježiš Kristus, speváčka Sara Bareilles ako Mária Magdaléna, Alice Cooper (hore) ako kráľ Herodes, Brandon Victor Dixon ako Judáš (druhý sprava) a Jason Tam ako Peter Spevák John Legend (v popredí) ako Ježiš Kristus, speváčka Sara Bareilles ako Mária Magdaléna, Alice Cooper (hore) ako kráľ Herodes, Brandon Victor Dixon ako Judáš (druhý sprava) a Jason Tam ako Peter - toto je osadenstvo muzikálu Jesus Christ Superstar.

Známy hudobník a spevák v novom spracovaní známeho hudobného diela odspieval tie najslávnejšie hity a nechýbala pri tom ani scéna, v ktorej ako Kristus musí zostať hore bez pri ukrižovaní. Jeho manželka Chrissy Teigen ešte pred premiérou prezradila médiám, že Legend bral túto rolu veľmi vážne.

zväčšiť V hlavných úlohách muzikálu Jesus Christ... Foto: SITA/AP, Virginia Sherwood
Jesus Christ Superstar sa predstavili John Legend ako Kristus a Sara Bareilles ako Mária Magdaléna. V hlavných úlohách muzikálu Jesus Christ Superstar sa predstavili John Legend ako Kristus a Sara Bareilles ako Mária Magdaléna.

Momentálne tehotná topmodelka sa rozhovorila o varení a konzumovaní jedla a prezradila, že je pre ňu celkom náročné variť. „Som už dosť unavená a nevydržím dlho na nohách. Ale ani už nedokážem prijať toľko jedla, takže je to vlastne v poriadku. A John? Ten sa pripravoval na Jesus Christ Superstar, kde má scénu hore bez. Takže diétoval,“ prezradila Teigen. „Neviem, ako to robia herci na Broadway, ale on svoju rolu bral naozaj veľmi vážne,“ skonštatovala.

Okrem Legenda sa v muzikáli predstavil aj speváčka a muzikálová herečka Sara Bareilles ako Mária Magdaléna, v úlohe Herodesa si zahral a zaspieval slávny metalový interpret Alice Coooper.

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #John Legend #muzikál #scéna #Ježiš Kristus

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...