Vášnivé lesbické scény na koncerte! Demi Lovato šokovala fanúšikov

Poriadne v šoku zostali niektorí návštevníci ostatného koncertu z americkej časti turné speváčky Demi Lovato. Hviezda predviedla priamo na scéne horúcu lesbickú scénu.

03.04.2018 14:25
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere.
debata (2)

Niekdajšia detská hviezdička mala v rámci programu ako sprievod americkú umelkyňu Kehlani. Práve s ňou absolvovala počas koncertu v New Jersey hudobné číslo na posteli. Okolo nej sa krútili dvaja tanečníci bez vrchnej časti oblečenia.

Neboli to však oni, s kým by sa Lovato pred divákmi predvádzala v naznačovaných intímnych dotykoch a objatiach. Speváčka si vybrala 22-ročnú kolegyňu. Na záver hudobného čísla si obe dámy dokonca vymenili francúzsky bozk.

Speváčka na svojom Instagrame zdieľala fotografiu z vystúpenia a poďakovala sa Kehlani za to, že ju na turné sprevádzala. To isté urobila aj hosťujúca umelkyňa.

O Lovato, ktorá dlho tvorila pár s hercom Wilmerom Valderramom, sa špekulovalo jeden čas, že je bisexuálka. Dôvodom mali byť aj paparazzovské zábery speváčky, na ktorých sa drží za ruky a objíma s dídžejkou Lauren Abedini. Po sexy choreografii z turné sa možno podobné dohady opäť vyroja v intenzívnej­šom počte.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Demi Lovato #lesbická skúsenosť #sexy #Kehlani

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...