Žeby nová Amal? Pitt sa stretáva s krásnou profesorkou, toto je ona!

O súkromnom živote herca Brada Pitta sa od jeho rozchodu s manželkou Angelinou Jolieovou špekuluje takmer neustále. Teraz k dohadom pribudlo opäť nové meno. Pitt má vraj slabosť pre krásnu profesorku.

06.04.2018 14:33
Neri Oxman Foto:
Na zábere je Neri Oxman, ktorá by mala byť vraj potenciálnou priateľkou herca Brada Pitta.
debata (2)

Reč je o Neri Oxmanovej, rodáčke z izraelskej Haify, ktorá od roku 2005 žije a pracuje v USA. Oxman je profesorkou na univerzite v Michigane a zároveň pôsobí ako architektka a umelkyňa, ktorej diela sa nachádzajú napríklad aj v priestoroch newyorského Múzea moderného umenia (MoMA).

V roku 2012 túto 42-ročnú dámu s kučeravými kaderami zaradil magazín Shalom Life do zoznamu „najtalentova­nejších, najvtipnejších, zábavných a rozkošných Židoviek na svete“.

S Pittom ju podľa informácií magazínu People spája najmä nadšenie pre architektúru a umenie. Zdroj, na ktorý sa odvoláva časopis, tvrdí, že ide skôr o „profesionálne priateľstvo“. Zároveň sa však objavujú hlasy, že hollywoodsky herec by chcel s Oxmanovou, ktorá už bola v minulosti vydatá, tráviť viac času. Má pre ňu údajne veľkú slabosť a cíti sa v jej spoločnosti komfortne a spokojne.

Objavili sa aj prirovnania k hercovi Georgovi Clooneym a jeho manželke Amal – medzinárodne známej právničke. Podľa niektorých sa Pitt po vzťahu so ženami z filmového priemyslu sústredil iným smerom a rád by videl po svojom boku niekoho, ako je Neri.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #priateľstvo #rande #umenie #kráska #spojenie #profesorka #Neri Oxman

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...