Amal Clooney prezradila: Tieto slová už vedia naše dvojičky

V júni minulého roka priviedla Amal Clooney (40) na svet dvojičky - Ellu a Alexandra.

12.04.2018 10:00
debata

V rozhovore pre májové vydanie magazínu Vogue prezradila, že sa už pokúšajú o prvé slová. Čochvíľa totiž oslávia jeden rok.

„Už máme sa sebou prvé "Mama“ a „Dada“," opísala krásna manželka herca a režiséra Georgea Clooneyho. K slovu sa v rozhovore dostal aj slávny herec, ktorý, ako zvyčajne, slovami chvály smerom k Amal nešetril. Jeho obdiv teraz smeroval k jej práci. „Ona je tá profesionálka, ja som len amatér. Vidím v nej niekoho, kto robí svoju prácu lepšie než ktokoľvek iný, koho som kedy videl.“

V rozhovore Amal, ktorá sa s Clooney zasnúbila v roku 2014 priznala, že sa jej naozaj páčil už pred ich prvým oficiálnym rande v jednej z londýnskych reštaurácií. Zároveň prezradila, že tesne predtým, než ho stretla, sa už takmer vzdala myšlienky na manželstvo a deti, pretože nebola pripravená usadiť sa.

„Mala som 35, keď sme sa spoznali. Nebolo mi celkom jasné, ča sa mi prihodí. Nijako som si nepredstavovala, ani som nebola nadšená z myšlienky, že by som sa vydala a založila si rodinu,“ povedala v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vogue #George Clooney #Amal Clooney

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...