Pink uči svoje deti pravidlá. Aby vedeli, kedy ich môžu porušiť...

Magazín People sa objavil na stánkoch so svojím tradičným špeciálom venovaným kráse. Jeho hviezda nie je žiadna modelka, na obálke sa ocitla speváčka, filantropka a matka Pink!

19.04.2018 08:40
debata
Speváčka Pink v kreácii Armani Privé. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Pink v kreácii Armani Privé. Speváčka Pink v kreácii Armani Privé.

Americká hudobná hviezda na titulnej strane magazínu nepózuje sama. Spoločnosť jej robia aj jej dve ratolesti – dcérka Willow a syn Jameson. Práve rodičovstvu je vo veľkej miere venovaný aj rozhovor, ktorý 38-ročná Pink poskytla časopisu.

„Verím v to, že deťom musíte ukázať, že môžu s vami počítať. Mali by vedieť, že tam pre ne ste. Mojej dcére neustále hovorím, naučím ťa pravidlá, aby si potom vedela, kedy a ako ich môžeš porušiť,“ vyhlásila speváčka.

Zdôraznila tiež, že obe svoje deti vychováva v genderovo neutrálnom prostredí. Žiadne modré a ružové pyžamká či bábiky a autíčka, ktoré by ich rozdeľovali. „Áno, vychovávam ich tak. Ale tiež musím povedať, že samotný pojem pohlavne neutrálny je vlastne akási nálepka. A ja nemám rada nálepky, žiadne som nikdy nechcela. Verím v to, že žena môže robiť, čo chce a dokázať môže naozaj všetko,“ uviedla v interview.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #výchova #matka #Pink #People #rodič #magazín

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...