Krásna česká ryšavka v svadobnom! Ako sa vám páči?

Sestry Geislerové sa podobajú ako vajce vajcu. Zatiaľ, čo Anna a Ester sa rozhodli pre hereckú dráhu, tretia zo sestier, Lenka, si vybrala kariéru výtvarníčky a speváčky.

24.04.2018 14:00
debata

Do slovenských kín práve tento týždeň vstupuje nový český film Dve nevesty a jedna svadba, v ktorom si najmladšia zo sestier Geislerových, Ester, zahrala hlavnú rolu Karolíny. Čo ju na nakrúcaní komédie, v ktorej spolu s ňou hrá Anna Polívková, Jaroslav Plesl či Eva Holubová, bavilo najviac?

Ester Geislerová v komédii Dve nevesty a jedna... Foto: Bioscop
Ester Geislerová Ester Geislerová v komédii Dve nevesty a jedna svadba.

"Staré dobré klišé – dobrá partia. Eva, Bob, Anička, Jarda, Honza – všetci sú veľmi vtipní, bolo mi cťou si s nimi zaglosovať,“ spomína na nakrúcanie. Ako dodala, pred kamerami ju baví najmä improvizácia. A takých príležitostí bolo počas nakrúcania Dvoch neviest a jednej svadby vraj niekoľko: "Užila som si hádku s Evou Holubovou, aj preto, lebo som celý čas bola za dverami.“

Ester opísala aj spoluprácu s režisérom Tomášom Svobodom? "Tomáš má veľký dar, že nemá v konverzácii žiadne tabu, takže sa s ním dá baviť o všetkom. Je to teoretik humoru, nedáva si servítky pred ústa a to vás v práci buď zablokuje alebo motivuje a pri ňom platí to druhé,“ dodáva herečka.

Ester Geislerová v komédii Dve nevesty a jedna...
Herečky Anna Polívková (vľavo) a Ester...
+2Ester Geislerová v komédii Dve nevesty a jedna...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dve nevesty a jedna svadba #Ester Geislerova

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...