Katie Holmes a Jamie Foxx: Láska áno, ale trocha inak

Päť rokov tvoria Katie Holmes a Jamie Foxx pár. Ale ich spoločných vystúpení na verejnosti je stále ako šafránu.

27.04.2018 09:00
Jamie Foxx Foto: ,
Herec Jamie Foxx.
debata

Podľa portálu „E!News“ pred pár dňami boli videní na spoločnej večeri v jednej z prominentných reštaurácii v newyorskej štvrti Tribeca. Po 90 minútach však odišli z podniku – ale nie spolu, vytratili sa každý zvlášť. Holmes sa nechala vidieť aj na červenom koberci počas festivalu, ktorý sa aktuálne v spomínanej Tribece koná. Ale Foxx sa na záberoch neobjavil.

Server cituje zdroj z okolia páru: „Stále chcú držať ich vzťah ďalej od médií. Tak sa to páči Katie a aj preto sa vo vzťahu cíti príjemne. Oni jednoducho nie sú ten pár, ktorý sa ruka v ruke promenáduje po ulici.“

V decembri spoločne oslávili Foxxove 50. narodeniny, Holmes prišla na párty, ktorá sa konala vo filmových štúdiách na jeho počesť a bola plná pozvaných hviezd. Vtedy sa podaril ich záber, ako stoja jeden vedľa druhého. Takýchto fotografií je však len zopár.

Jamie Foxx sa na tému súkromného života s médiami vôbec nerozpráva, špeciálne sa to týka vzťahu s exmanželkou Toma Cruisea, Holmesovou. Na túto tému doplatil aj športový reportér, ktorý robil s Foxxom rozhovor po zápase „NBA All-Star Celebrity“ v Los Angeles vo februári. Išlo o nevinnú otázku týkajúcu sa fotografie, na ktorej ich zachytili paparazzi s Katie Holmesovou počas dňa svätého Valentína. Dvojica sa vtedy vybrala spoločne hrať basketbal. Foxx však po otázke rozhovor s reportérom prerušil a jednoducho odišiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Jamie Foxx #Katie Holmes

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...