Toto je muž, o ktorého sa môže oprieť Ilona Csáková. Je skvelý, tvrdí

Česká speváčka Ilona Csáková má už roky obrovskú oporu vo svojom manželovi Radkovi Vonešovi.

27.04.2018 00:00
debata
Speváčka Ilona Csáková a jej manžel Radek Voneš. Foto: Profimedia
Speváčka Ilona Csáková a jej manžel Radek Voneš. Speváčka Ilona Csáková a jej manžel Radek Voneš.

„Je to absolútne skvelé, som tomu veľmi rada. A manžel je zas rád, že sa mi darí a že má takú pracovitú manželku,“ zasmiala sa známa interpretka.

„Radek hlavne vie, že keď sa mi darí, tak som šťastná, v pohode a harmonická a to potom tak býva, že keď sa vám darí v súkromí, darí sa vám aj v práci, všetko sú to spojené nádoby. Takže on vždy hovorí ‚Hlavne nech je maminka spokojná, potom bude pohoda, swing…‘," poznamenala 47-ročná rodáčka z Chebu, ktorá doma podľa vlastných slov vždy najviac ocení ticho.

„Doma hudbu nepočúvam, ani môj nový album som doma ešte nepočula, keď tak si ho zapnem v aute. Tam mám úplne senzačné ozvučenie a môžem si tam pustiť, čo chcem, aj maximálne nahlas. Ja keď niečo počúvam, tak vždy poriadne nahlas a doma na to nemám veľmi priestor,“ podotkla Csáková.

„A pravda je, že mám aj veľmi rada ticho. To je žáner, ktorý počúvam najradšej. V aute si občas pustím hudbu, keď sa musím učiť text alebo melódiu alebo v prípade, že už idem nadoraz, keď ma premáha únava a chce sa mi spať, inak väčšinou najviac túžim po tichu. To je rozhodne moja najobľúbenejšia platňa,“ uviedla speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #manžel #podpora #Ilona Csáková #Radek Voneš

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...