Kurnikovová má dosť dohadov! Pozrite sa na moje tehotenské bruško

Krásna ruská tenistka sa v decembri stala mamou dvojičiek - syna Nicholasa a dcéry Lucy.

05.05.2018 00:00
debata

Postarala sa tak bezpochyby o najšokujúcejší pôrod roka, keďže o jej tehotenstve médiá vôbec nevedeli. Len zrazu prišla v polovici decembra radostná správa – Kurnikovová a Iglesias sú rodičmi.

#tbt #37weeks

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

A keďže 36-ročná blondínka len krátko po pôrode už na Instagrame ukazovala svoju peknú postavičku, nietorí fanúšikovia slávneho páru sa začali pýtať, či Anna dvojičky aj vynosila a porodila. Špekulácie začali hovoriť o náhradnej matke. Pri celebritných pároch by to nebolo nič nezvyčajné.

Tomu však urobila dvojnásobná mama aktuálne koniec – na Instagrame zverejnila fotku s tehotenským bruškom – ku ktorej napísala – 37. týždeň. Pózuje na nej oblečená v čiernom tope, úzkych nohaviciach a v čiernych lodičkách na niekoľkocenti­metrových podpätkoch. Štíhlučná tenistka si drží zaguľatené bruško a usmieva sa do objektívu.

O tom, ako prežívala Anna tehotenstvo už pred časom porozprávala mama Enrique Iglesiasa, Isabel Preysler, pre španielsky magazín Hola! „Prežívala úplne normálne tehotenstvo, nemusela ležať celý čas v posteli. A nemusela sa ani schovávať. Žije celkom príjemný život.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anna Kurnikovova #Enrique Iglesias #dvojičky Kurnikovovej #dvojičky Iglesiasa

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....