Už je aj vosková! Meghan Markleovú zvečnili ako sochu v slávnom múzeu

Americká herečka Meghan Markle sa už pred svadbou s princom Harrym dočkala vlastnej sochy v slávnom múzeu voskových figurín Madame Tussauds - dokonca hneď v dvoch pobočkách.

10.05.2018 13:06
Voskové figuríny Meghan Markleovej a princa... Foto: ,
Voskové figuríny Meghan Markleovej a princa Harryho odhalili pre verejnosť v múzeu Madame Tussauds v New Yorku.
debata

Snúbeneckú dvojicu budú môcť vidieť návštevníci múzea v Londýne aj v New Yorku. Na londýnskej figuríne sú oblečené zelené šaty značky P.A.R.O.S.H., ktoré mala herečka na sebe počas oznámenia zásnub. Stáť bude po boku sochy princa Harryho, ktorý dostal po novom bradu.

Obe figuríny si bude môcť verejnosť prvýkrát pozrieť 18. mája, teda deň pred kráľovskou svadbou. V deň svadby, 19. mája, budú mať voľný vstup do múzea počas jedného dňa návštevníci s menom Meghan alebo Harry.

Voskové figuríny Meghan Markleovej a princa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Voskové figuríny Meghan Markleovej a princa Harryho odhalili pre verejnosť v múzeu Madame Tussauds v New Yorku. Voskové figuríny Meghan Markleovej a princa Harryho odhalili pre verejnosť v múzeu Madame Tussauds v New Yorku.

Sesterské múzeum Madame Tussauds v New Yorku odhalilo sochu snúbencov tiež, pričom tam obliekli Meghan do ďalších šiat, ktoré mala na sebe počas verejnej udalosti pred objektívmi fotografov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vosková figurína #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...