Gwyneth Paltrow sa chváli tínedžerskou dcérou. Krásu zdedila po nej!

Zábery jej ratolestí nemajú médiá často k dispozícii, herečka Gwyneth Paltrow obe deti pred nimi chránila. Teraz sa však pochválila práve dcérkou Apple.

16.05.2018 00:00
debata
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper Pottsovej) v kreácii Retrofete. Herečka Gwyneth Paltrow (predstaviteľka Pepper Pottsovej) v kreácii Retrofete.

Herečka známa z oscarového filmu Zamilovaný Shakespeare sa na Instagrame podelila o záber svojej ratolesti, ktorá oslávila 14. narodeniny. „Všetko najlepšie, moje zlaté dievčatko. Z každého dňa robíš hotové Vianoce,“ poznamenala k fotografii Paltrow, ktorá má dcéru Apple aj syna Mosesa s hudobníkom Chrisom Martinom z Coldplay.

Hoci dnes už spolu nežijú, medzi exmanželmi zostalo vraj vrúcne a veľmi silné partnerstvo. Dokonca sa často stretávajú vo štvorici, každý s už novým partnerom.

Herečka na Instagrame zverejnila aj momentku z obdobia tehotenstva s Apple, na ktorej pózuje celkom nahá. Mala to byť momentka, ktorou si spomína na prvé momenty, ako sa stala matkou.

Hviezda poznamenala, že jej staršia dcéra Apple Martin má výnimočné hudobné vlohy a po Martinovi zdedila talent na skladanie nových piesní. Predpovedá jej vraj veľkú kariéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Apple #dcéra #Gwyneth Paltrow #Instagram

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...