Ešte by oňho tak bojovala? Pán Božský zo Sexu v meste sa zaguľatil

Chris Noth zostane pre väčšinu televíznych diváčok navždy zapísaný ako pán Božský zo Sexu v meste.

17.05.2018 10:00
debata

Práve on v rokoch 1998–2004 trápil hlavnú predstaviteľku seriálu, novinárku Carrie Bradshaw. Ku svojej postave osudového muža sa vrátil aj v oboch filmoch Sex v meste. Až napokon skončil nepolapiteľný elegán pred oltárom, po boku seriálovej Carrie.

Herec Chris Noth dovolenkuje v Miami. Foto: Profimedia
Chris Noth Herec Chris Noth dovolenkuje v Miami.

Jeho šarm, úsmev aj vyžarovanie očarili nielen Sarah Jessicu Parkerovú. Pre milióny žien sa stal symbolom dokonalého muža. Aj pán Božský však starne. Jeho čierne vlasy zošediveli a jeho mužné telo sa zaguľatilo. Kilá navyše, ktoré by možno na červenom koberci ukryl pod sakom, však „vynikli“ v momente, keď si obliekol plavky.

63-ročný herec aktuálne dovolenkuje v Miami, kde o fotografov nie je núdza. A tak sa podarili nie veľmi lichotivé zábery pána Božského. Predviedol sa na pláži aj vo vode a fakt, že ho ktosi fotografuje, mu zjavne neprekážal.

Herec Chris Noth a jeho manželka Tara Wilson na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Chris Noth a jeho manželka Tara Wilson Herec Chris Noth a jeho manželka Tara Wilson na špeciálnom premietaní filmu Lovelace.
V reálnom živote si Chrisa Notha „ulovila“ 34-ročná herečka Tara Wilson, s ktorou sa v roku 2012 postavil pred oltár po desiatich rokoch randenia. Pár spoločne vychováva jedno dieťa, syna, ktorý prišiel na svet v roku 2008. Herec sa tak stal po prvý raz otcom ako 53-ročný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste #Chris Noth

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....