Chcem, aby sa moje deti držali pri zemi, hovorí herečka Isla Fisher

Matka troch detí sa snaží svojich potomkov držať mimo verejného života a je presvedčená, že hodnoty, ktoré im vštepuje, sa nijako nelíšia od toho, o čo sa snažia ostatní rodičia.

22.05.2018 00:00
Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla... Foto: ,
Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla Fisher.
debata

Austrálska herečka Isla Fisher chce, aby boli jej deti „pokorné a láskavé“. Štyridsaťdvaročná rodáčka z Ománu, ktorá má tri deti s manželom Sachom Baronom Cohenom, sa snaží svojich potomkov držať mimo verejného života a je presvedčená, že hodnoty, ktoré im vštepuje, sa nijako nelíšia od toho, o čo sa snažia ostatní rodičia.

„Myslím, že všetci rodičia – nielen tí v Hollywoode – sa snažia držať svoje deti pri zemi, pokorné a láskavé. Nezáleží na tom, odkiaľ ste alebo z akého pochádzate prostredia, chcete svojim deťom vštepiť tieto hodnoty. Pokúšam sa len byť čo najlepšou mamou. Byť verejnou osobou som si vybrala sama ako dospelá, v žiadnom prípade ich nehodím pred reflektory,“ vyjadrila sa pre magazín Grazia mama 10-ročnej Olive, sedemročnej Eluly a trojročného Montgomeryho.

Isla Lang Fisher kariéru odštartovala v jednej z austrálskych televízií. Známa je napríklad z filmov ako Scooby-Doo (2002), I Heart Huckabees (2004), Ako uloviť družičku (2005), Amorov úlet (2006), Piráti ciest (2007), Určite, možno / Jedného dňa, možno (2008), Spoveď nákupnej maniačky (2009), Veľký Gatsby (2013), Podfukári (2013) či Nočné zvieratá (2016).

debata chyba
Viac na túto tému: #Sacha Baron Cohen #Isla Fisher

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....