Fíha, to je podoba! Smith randí s kópiou slávnej krásky z Hry o tróny

Niekedy sa príroda naozaj pohrá a vytvorí podobnosť aj zdanlivo nespojiteľných ľudí. Zdá sa, že niečo podobné platí aj v prípade novej priateľky speváka Jadena Smitha.

23.05.2018 12:00
debata
Modelka Odessa Adlon a jej priateľ Jaden Smith... Foto: Profimedia
Modelka Odessa Adlon a jej priateľ Jaden Smith na vyhlásení cien Environmental Media Awards. Modelka Odessa Adlon a jej priateľ Jaden Smith na vyhlásení cien Environmental Media Awards.

Najstarší potomok herca Willa Smitha sa už niekoľko mesiacov stretáva s modelkou Odessou Adlonovou. Len osemnásťročná kráska sa objavila po jeho boku aj v utorok večer na vyhlásení cien The EMA Awards. A všimol si to hádam každý. Adlon sa totiž neuveriteľne podobá na inú známu dámu.

Ak sa prizriete lepšie, určite v nej zbadáte podobu britskej herečky Emilie Clarkeovej – známej predovšetkým vďaka seriálu Hra o tróny. Clarke, ktorá pochádza z Londýna a tento rok oslávi 32. narodeniny, nemá s Adlonovou žiadne príbuzenské spojenie – ich vizuálna podobnosť je však skutočne prekvapivá. Podobný majú aj úsmev, ktorým ešte navyše budia dojem, že sú ako sestry.

Herečka Emilia Clarke na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Emilia Clarke na archívnom zábere. Herečka Emilia Clarke na archívnom zábere.

Ktohovie, či si to 18-ročná modelka vôbec uvedomuje – ak by však potrebovali v seriáli z produkcie HBO dvojníčku, už budú vedieť, kam sa majú obrátiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emilia Clarke #podobnosť #Jaden Smith #dvojníčky #Odessa Adlon

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....