Brigitte Nielsen je ako 54-ročná tehotná! Aké sú reakcie jej kolegýň?

Herečka Brigitte Nielsen pred pár dňami zverejnila na svojom Instagrame fotografiu, na ktorej pózuje s tehotenským bruškom.

30.05.2018 11:30
debata (2)

Pod záber napísala: „Naša rodina bude väčšia“. Pre 54-ročnú herečku to bude jej piate dieťa, ale prvé v manželstve s Matteom Dessim (39). Z predoškých vzťahov má Nielsen už štyroch synov vo veku od 23 až 34 rokov.

family getting larger #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Pred rokom povedala v rozhovore pre magazín Bunte, že s manželom veľmi túžia po bábätku. Mattia Dessi je v poradí jej piatym manželom. Vtedy sa na tému potomka vyjadrila: „Ľudia sú šokovaní, keď poviem, že chcem ešte dieťa a považujú ma za egoistickú. Ale keď sa muž stane otcom v sedemdesiatke, tak po potľapkávajú po ramenách.“

Ani reakcie prominentných dám nenechali na seba dlho čakať. A nie všetky sa nesú v pozitívnom duchu. Moderátorka Verona Pooth (50) pre nemecký Bild povedala: „Tehotenstvo ako 54-ročná? Prečo nie? Ak povedia lekári aj príroda áno, prajem všetko dobré tomuto novému človiečikovi.“

Herečka Mariella Ahrens (49) to však vidí inak. „Ak má človek energiu, po svojom boku milujúceho partnera a telo túto možnosť žene dopraje, ide to aj v istom veku, ak to človek veľmi chce. Predsa len, porodiť dieťa v 54 rokoch považujem za trochu neskoro,“ povedala pre Gala. Moderátorka Katja Burkhard (53) by potomka v takom veku už nechcela. „Keď dieťa príde do puberty, mama prekročí sedemdesiatku. Pre mňa by to už neprichádzalo do úvahy, aj kvôli zodpovednosti voči tomu dieťaťu,“ vyjadrila sa pre Gala.

Brigitte Nielsen sa preslávila v osemdesiatych rokoch predovšetkým filmom „Red Sonja“ (1985), v ktorom si zahrala po boku Arnolda Schwarzeneggera.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Brigitte Nielsen

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...