Kotek: V herectve predávate seba, svoj život. Cenu si určujete sám

Herectvo je nestála a neistá profesia, v ktorej predávate seba. Svoj život," povedal v piatkovom online rozhovore český herec Vojtěch Kotek.

28.10.2011 01:59 , aktualizované: 11:06
Vojta Kotek a Ivana Chýlková si na pľaci rozumeli. Foto:
Herec Vojta Kotek s Ivanou Chýlkovou pri nakrúcaní Perfect Days.
debata

„Ale život má takú cenu, akú si stanovíte,“ dodala hviezda filmov Snowboarďáci či novinky Perfect Days, ktorá mala vo štvrtok premiéru v Bratislave. Po sláve Kotek vraj veľmi neprahne. Viac ako rozhovory s novinármi ho baví tvorivý proces pri nakrúcaní filmu alebo v divadle. Viac sa dozviete v online rozhovore.  

Vojtěch Kotek sa narodil 8. januára 1988 v Prahe. Svoju kariéru začal ako dabingový herec už v ôsmich rokoch a okrem iných postáv prepožičal svoj hlas aj kultovému Harrymu Potterovi.

Jeho tvár sa stala slávnou najmä vďaka účinkovaniu vo filme Snowborďáci, v ktorom si zahral spolu s Jirkom Mádlom. Táto dvojica spolupracovala aj na viacerých ďalších projektoch. Zahrali si spolu vo filme Rafťáci moderovali aj televíznu reláciu venovanú obsahu na internete „Stahovák“.

Vo filme Perfect Days je jeho ženským proťajškom Ivana Chýlková, pričom Kotek stvárňuje jedného z jej adeptov na „darcu spermií“, keďže úspešná majiteľka kaderníctva má síce takmer všetko v práci, ale súkromie ružové nie je.

Ako dopadne príbeh v réžii Alice Nellis si môžete pozrieť od štvrtka v slovenských kinách. S Kotekom sa môžete nielen o filme Perfect Days pozhovárať na Pravda.sk.

debata chyba

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...